Gå direkte til innhold

Truckførerkurs – nå også digitalt

T4 Motvektstruck.

Ta den teoretiske delen av truckførerkurset online!

Viken Kompetanse tilbyr komplette truckførerkurs i alle klassene T1–T5. På kurset vil eleven vil få en grundig teoretisk innføring i regelverk, konstruksjon og sikker bruk av arbeidsutstyr. Våre kurs er i henhold til krav fra myndighetene og sertifiseringsordningen, og vi har som mål å gi opplæring av høy kvalitet med størst mulig utbytte for deltakerne.

Ta kurset hjemmefra

Viken Kompetanse har ekspandert til en landsdekkende kursleverandør, i tillegg til dette tilbyr vi digitale kurs på de teoretiske modulene. På nettundervisningen vil instruktøren ha en vanlig time og du følger den hjemmefra på PC-en. Du vil få tilsendt en link av oss som gir deg tilgang til webinaret. Det eneste du trenger for å delta er en datamaskin med kamera, mikrofon og god internettilgang. I løpet av kurset kan du ha direkte dialog med instruktøren, eller skrive i privat eller felles chat. Det er viktig at alle elevene deltar aktivt på kurset, enten på chat eller direkte dialog. Alle de teoretiske prøvene vil også blitt kjørt over nett. Etter bestått teori utføres praksis der elevene disponerer en truck hver. Hvis du ønsker å utvide til fullt truckførerbevis, kan dette enkelt velges i påmeldingsskjemaet. Etter fullført kurs og bestått teoretisk eksamen utstedes det et kompetansebevis fra sentralregisteret på sertifisert opplæring. Kursene våre går på både dagtid, kveldstid og i helger. Dette er så de skal være så tilgjengelig som mulig, for så mange som mulig.

Beståttgaranti

Vi har lang yrkeserfaring og med vår kompetanse kan du føle deg trygg på at du får den beste opplæringen. Det er viktig å ha instruktører som kan yrket, på denne måten får du erfaring du kan ta med videre, og lærer deg noen tips og triks underveis. Våre instruktører har høy faglig kvalitet, er dedikerte og er faglig oppdatert til enhver tid. Vi er opptatt av kvalitet og seriøsitet og tilbyr oppfølging hele veien. Hele 97–98% av våre kursdeltakere består kursene, og skulle du stryke får du være med på et nytt kurs gratis.