Førstehjelpskurs for bygg og anlegg

Hos oss i Viken Kompetanse kan din bedrift og medarbeidere lære mer om hvordan man teknisk utfører førstehjelp best mulig. Se vår nettside nå!

Meld deg på kurset

Om kurset

Det er tydelig at fokuset som oftest ligger på å forebygge arbeidsulykker, for det er dessverre mange som ikke vet hvordan man utfører førstehjelp hvis ulykken har vært ute.

I risikoutsatte bransjer som bygg og anlegg er det større sannsynlighet for at arbeidsuhell inntreffer. Hvordan du håndterer de første sekundene kan være avgjørende for den rammede.

Hos oss i Viken Kompetanse kan din bedrift og medarbeidere lære mer om hvordan man teknisk utfører førstehjelp best mulig. Samtidig legger vi stor vekt på hvordan du som kursdeltaker skal håndtere situasjoner under høyt press. 

Formålet med kurset

Vi ønsker ved hjelp av vårt førstehjelpskurs for bygg og anlegg å gjøre deg som kursdeltaker mer bevisst på hvordan du utfører førstehjelp mest mulig effektivt. Du skal også føle deg trygg på å holde hodet kaldt i nye situasjoner under press.

Totalt sett ønsker vi å gjøre din arbeidsplass til et tryggere sted å ferdes. Det er viktig å kunne stille opp for hverandre dersom en arbeidsulykke skulle inntreffe. 

Hvem passer kurset for?

Vårt førstehjelpskurs egner seg for deg som jobber innen bygg og anlegg og som har behov for et mer grundig førstehjelpskurs som er mer tilpasset spesifikk skade- og arbeidsrisiko tilknyttet det hverdagslige arbeidet.

Innhold i vårt kurs:

 • Varsle 113
 • Undersøkelse av livløs person
 • Puster/puster ikke
 • Fremmedlegeme i luftveien
 • Øvelser på sideleie
 • Hjerte-lungeredning med brystkompresjoner og innblåsinger, 30:2
 • Store blødninger
 • Fall- og klemskader
 • Brannskader
 • Etseskader
 • Akutt livstruende sykdom
 • +bedriftens eget ønske

Kurset varer i 5 timer.
Maks 12 kursdeltakere per kursleder.

Hvorfor velge oss?

I vårt førstehjelpskurs for bygg og anlegg har vi realistiske tilnærminger til situasjoner som kan oppstå i din arbeidshverdag. Alle våre kursledere har høy kompetanse på førstehjelp og legger sin yrkesstolthet i å videreføre sine erfaringer med deg som kursdeltaker.

Vi er en sertifisert opplæringsbedrift via ASAS sertifiseringsorgan, samtidig som vi er medlem av Noorsi (Norsk organisasjon for sikkerhetsopplæring). 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om vårt førstehjelpskurs for bygg og anlegg! 

Du kan også benytte deg av E-læring

Førstehjelp – E-læring
Egner seg for alle type bransjer. Du bestiller og starter kurset her på denne siden. Dersom det er krav til det, delta på praktisk øvelse i HLR.
Kurset varer 1 time og 20 minutter.
Webbasert sluttest (80% riktig for å bestå).
Eventuell praktisk øvelse må organiseres separat.

Priser

Annet

Meld deg på kurset i dag!

Icon Course - Course X Webflow Template
Klasser:  
Diplom / Kursbevis
Clock Icon - Course X Webflow Template
Varighet:  
Kommer
Download Icon - Course X Webflow Template
Nedlasting:  
Kommer
Andre kurs

Påbyggende kurs

No items found.
Vis alle kurs

Følg oss på sosiale medier!

Siste nytt tilsendt på e-post!

E-post ikon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen spam. Meld deg av når som helst.