Hensikten med opplæringen er å gi blivende kranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av hydrauliske kraner.

Kurs G20 Fastmontert hydraulisk kran – informasjon og pris

Informasjon om G20-kurset

Hensikten med opplæringen er å gi blivende kranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av hydrauliske kraner. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene for bruk av løfteredskap G11 og G20, kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. Dette så uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås. Vi i Viken Kompetanse er opptatt av å kunne tilby et relevant kurs for alle deltakere. Derfor tilpasser vi vår undervisning etter din typiske arbeidsdag, og utfordringene du må kunne mestre. Du skal kunne tilegne deg en solid erfaring etter gjennomført kurs.

Kurset passer for brukere av løfteredskap G11 og G20 Hydrauliske kraner. Gjelder alle virksomheter i landbasert, offshore eller maritime virksomheter som benytter seg av G20 kraner. Dette gjelder også for deg som kun håndterer kranen delvis i ditt arbeid. Når du fullfører kurset for G20 fastmontert hydraulisk kran er du en trygg og sikker fører som kan håndtere alle krevende situasjoner. Du vet også hvordan du skaper en trygg og sikker arbeidsplass for dine kollegaer. For å kunne gjennomføre kurs i hydraulisk kran må du ha fylt 18 år, og ha kursbevis for G11 løfteredskap. Ellers stilles det ingen andre krav. Etter bestått avsluttende teoretisk eksamen og praktisk oppkjøring utstedes kompetansebevis.

Hva koster G20-kurset?

G20 / G8 / G11: 16 000 kr. 
G20 / G11 fadderkjøring i bedrift: 10 500 kr. 
G20 komplett: 14 000 kr. 
G20 uten G11: 9 000 kr.

Etter fullført kurs og bestått praktisk og teoretisk eksamen utstedes det kompetansebevis fra sentralregisteret på sertifisert opplæring der registreringsavgiften er 500 kroner. Det tilkommer ingen skjulte kostnader. 

Bestill her

Er du klar?

Meld deg på et kurs i dag!

Følg oss på sosiale medier!

Siste nytt tilsendt på e-post!

E-post ikon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen spam. Meld deg av når som helst.