For å kunne utføre arbeider med portalkran stilles det strenge krav om kompetansebevis for å håndtere denne typen kran. Arbeidsoppgavene som utføres forekommer ikke uten risiko.

Kurs G3 Portalkran – informasjon og pris

Informasjon om G3-kurset

For å kunne utføre arbeider med portalkran stilles det strenge krav om kompetansebevis for å håndtere denne typen kran. Arbeidsoppgavene som utføres forekommer ikke uten risiko. Det er derfor viktig å være kjent med farene og samtidig kunne beherske enhver utfordring i løpet av en arbeidsdag. Konsekvensene er fatale dersom man ikke har tilstrekkelig kompetanse på sikkerhet og teknisk bruk av portalkraner som er tunge arbeidsredskaper. Kurset inneholder modul 1, modul 2.6 G11 stroppeanhuker, modul 3.6 svingportalkran, modul 4.6 praktisk bruk G3 og modul 4.7 praksis/oppkjøring G4. 

For å kunne gjennomføre kurs i portalkran må ha fylt 18 år, og ha kursbevis for G11 løfteredskap. Ellers stilles det ingen andre krav. Etter bestått avsluttende teoretisk eksamen og praktisk oppkjøring, utstedes kompetansebevis. Dette kurset passer for brukere av løfteredskap G11 og G3 portalkraner og alle virksomheter i landbasert, offshore eller maritime, som bruker G4 traverskraner.

Hva koster G3-kurset?

Fadderkjøring i bedrift: 10 500 kr.  
Fullstendig kurs: 18 500 kr.

Bestill her

Er du klar?

Meld deg på et kurs i dag!

Følg oss på sosiale medier!

Siste nytt tilsendt på e-post!

E-post ikon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen spam. Meld deg av når som helst.