Hos oss finner du lastebilkrankurs G8, hvor du får grundig opplæring fra våre kursledere med flere års yrkeserfaring med lastebilkraner.

Kurs G8 Lastebilkran – informasjon og pris

Informasjon om G8-kurset

Hos oss finner du lastebilkrankurs G8, hvor du får grundig opplæring fra våre kursledere med flere års yrkeserfaring med lastebilkraner. Lastebilkrankurs passer for deg som arbeider i yrker hvor bruk av lastebilkran forekommer. Det stilles krav til gjennomført sikkerhetsopplæring, hvor man lærer hvordan man tar i bruk maskiner og utstyr best mulig for å sørge for et trygt arbeidsmiljø. I enkelte yrker og arbeidsoppgaver er det viktig å ha tilstrekkelig med fagkompetanse for å sørge for trygge omgivelser i området du arbeider.

Hensikten med opplæringen er å gi blivende G8-Lastebilkranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene for bruk av løfteredskap G11 og G8, Lastebilkranens konstruksjon, virkemåte, stabilitet, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås. Alle våre lastebilkrankurs blir tilpasset etter dine arbeidsoppgaver. Nettopp for å gjøre kurset mest mulig relevant for deg som kursdeltaker. Det er viktig for oss at du føler deg trygg og sikker i ditt arbeid. Etter bestått avsluttende teoretisk eksamen og praktisk oppkjøring utstedes kompetansebevis.

Hva koster G8-kurset?

G8 / G11 / G20 komplett: 17 600 kr. 
G8 / G11 fadderkjøring i bedrift: 10 500 kr. 
G8 / G11 komplett: 15 600 kr. 
G8 uten G11 fadderkjøring i bedrift: 8 000 kr. 
G8 uten G11 komplett: 9 000 kr. 
Kun G11: 4 500 kr.

Bestill her

Er du klar?

Meld deg på et kurs i dag!

Følg oss på sosiale medier!

Siste nytt tilsendt på e-post!

E-post ikon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen spam. Meld deg av når som helst.