Gå direkte til innhold

Om Viken Kompetanse AS

Viken Kompetanse AS drives av Kim Aagesen og hans instruktører, som gjør sitt ytterste for at du som elev skal få det beste tilbudet i landet.

Vi har som mål å kunne tilrettelegge undervisningen for hver enkelt kunde/elev. De opplæringsansvarlige har pedagogisk bakgrunn og har erfaring med å tilrettelegge for de som for eksempel har lese- og skrivevansker, eller andre behov. Vi tilrettelegger også for kursdeltakere fra andre land og har lærebøker på både Polsk og Engelsk, Italiensk, Romensk og Spansk. Hvis du ønsker, kan du låne lærebøkene en uke før kurset begynner for å forberede deg bedre.

Vi har lang yrkeserfaring og med vår kompetanse kan du føle deg trygg på at du får den beste opplæringen. Det er viktig å ha instruktører som kan yrket, på denne måten får du erfaring du kan ta med videre, og lærer deg noen tips og triks underveis. Våre instruktører har høy faglig kvalitet, er dedikerte og er faglig oppdatert til enhver tid. Vi er opptatt av kvalitet og seriøsitet og tilbyr oppfølging hele veien. Hele 97-98% av våre kursdeltakere består kursene, og skulle du stryke får du være med på et nytt kurs gratis.

Noe som er viktig under opplæring, er å få kjørt maskiner som er så like som mulig som de du skal bruke når du er ferdig. Vike Kompetanse har avtaler med de største maskin entreprenørene i Østfold og kan tilby noe av det beste utstyret markedet har å by på. Vi har maskiner fra 8-20 tonn og et stort praksisområde på 6 mål. Med en gang du er ferdig med et kurs hos oss får du et midlertidig bevis.

Viken Kompetanse AS har ekspandert til en landsdekkende kursleverandør og vi tilbyr nå kurs i Midt- og Sør-Norge. I tillegg til dette tilbyr vi digitale kurs. På de digitale kursene vil instruktøren ha en vanlig time og du følger den hjemmefra på PC-en. Det eneste du trenger for å delta er en datamaskin med kamera, mikrofon og god internettilgang. Kursene våre går i tillegg på både dagtid, kveldstid og i helger. Dette er så de skal være så tilgjengelig som mulig, for så mange som mulig.

sertifikat-viken-kompetanse-as.jpg